Maailmakoristuspäeva koristuse käigus leiti surnukeha

Täna päeval leidsid Paepargi koristustalgute käigus Pae järvest prügi koristama tulnud sukeldujad surnukeha. 

Eesti Maailmakoristuspäeva turvalisuse eest vastutav politseikolonelleitnant Marti Magnus ütles, et politseile laekus teade leiust kell 12:30. “Tuukrid jõudsid sündmuskohale kell 15:44 ning tõid lagunemistunnustega surnukeha kaldale kell 16:33. Surnukeha toimetati edasi lahkamisele,” täiendas Magnus.

“Kahjuks kannatasid talgute käigus varaliselt ka tublid tuukrid. Nimelt varastati koristamise ajal ära tuukrite sukeldumisraskused, mille esialgne kahju hinnatakse 160 eurole. Selle juhtumiga tegeleb politsei edasi,” kinnitas ta.

Kurioosne on veel asjaolu, et Pae järvest toodi päeva alguses välja vana mopeed, mis jõuti pikanäpumeeste poolt viia metalli kokkuostupunkti Betooni tänaval. Mopeedi ära viinud isikud pidas politsei kinni.

Maailmakoristuspäeva korraldajad soovivad kõigile jätkuvalt ohutut ja rahulikku talgupäeva jätku.

* Pae järv asub Tallinnas, Lasnamäel.

Leave a Comment

Sinu e-postiaadressi ei avaldata. Nõutavad väljad on tähistatud *-ga