Maailmakoristus teeb Läänemere auks Ida-Virumaal kuus keskkonnamatka

Maailmakoristuspäev Eesti ja Alutaguse Matkaklubi kutsuvad kõiki loodusehuvilisi tasuta matkadele Ida-Virumaa erinevates imelistes paikades! Matkade käigus avastame meie armsa kodumere metsikut rannikud ning teisi veekoguäärseid paiku, mis kõik on ühel või teisel viisil Läänemerega ühenduses! Läänemere auks korraldatakse kuus keskkonnamatka, mille käigus jagatakse teadmisi inimtegevuse mõjust keskkonnale ning kliimamuutustele, räägitakse looduskeskkonnast, jäätmetest ja Läänemere tervisest.…


Maailmakoristuspäev Eesti ja Alutaguse Matkaklubi kutsuvad kõiki loodusehuvilisi tasuta matkadele Ida-Virumaa erinevates imelistes paikades!

Matkade käigus avastame meie armsa kodumere metsikut rannikud ning teisi veekoguäärseid paiku, mis kõik on ühel või teisel viisil Läänemerega ühenduses!

Läänemere auks korraldatakse kuus keskkonnamatka, mille käigus jagatakse teadmisi inimtegevuse mõjust keskkonnale ning kliimamuutustele, räägitakse looduskeskkonnast, jäätmetest ja Läänemere tervisest.

Matkal osalemine on tasuta, ent matka kohtade arv on piiratud. Oma koht tuleb kindlasti enne matkale tulemist FIENTAS ära broneerida! Matka pikkus on kaks tundi ehk 4-5 km. 

Küsimuste korral kirjuta info@maailmakoristus.ee või helista 5038650.

Matkad toimuvad eesti keeles. Matkade toimumist toetab Euroopa Ühtekuuluvus- ja Siseturvalisuspoliitika Fond.

KESKKONNAMATKAD IDA-VIRUMAAL
24. juuli kell 18: Voka sälkorgude ja ranna matk
7. august 18: Meriküla – Utria rannikumatk
25. august kell 14: Saka klindimõisa matkarada
4. september kell 18: Mummassaare matk
20. september kell 18: Maailmakoristuspäeva matk Kurtna järvestikus
21. september kell 11: Maailmakoristuspäeva matk ümber Jõuga järvede

Matkade KAARTI vaata SIIT


Lisa kommentaar

Sinu e-postiaadressi ei avaldata. Nõutavad väljad on tähistatud *-ga