Mida peaks teadma minnes Maailmakoristuspäevale?

Meil on ütlemata hea meel, et oled otsustanud Maailmakoristuspäeval välja tulla ning midagi tõeliselt olulist ja head ära teha! Vaid koos tehes saab väikesest suur!

Kiire meeldetuletus olulisemast…

1. Tutvu enne koristamist kindlasti juhenditega teemadel kuidas sorteerida prügi, kuidas anda esmaabi, mida teha ootamatutes olukordades jms… Vastused nendele ja teistelegi küsimustele leiad SIIT.

2. Korista just seda kõige väiksemat prügi, mida esmapilgul justkui näha polegi – konisid, korke, kommipabereid jms. Kogu suitsukonid eraldi kokku ja anna meile teada, mitu liitrit neid kogunes! Sellega annad panuse Eesti konistatistikasse!

3. Kasuta prügikottidena juba olemasolevaid kilekotte jms. Süstalde või muu ohtliku jaoks võta kaasa näiteks mõni torkekindel karp, sest ohtlikud jäätmed tuleb muust prügist kindlasti eraldada. Ära unusta kindaid, ja tee ääres koristades kanna kindlasti helkurvesti! Vaata TÄPSEMALT.

Ennekõike aga naudi seda ühiselt ette võetud teekonda, tee pilte ja videoid ning jaga neid sotsmeedias teemaviidetega #maailmakoristuspäev #minakoristan. Saada pildid ka meile, aadressile info@maailmakoristus.ee või lae need üles Maailmakoristuspäeva DRIVE’i kausta. Samuti palume meile saata toredaid koristuse VIDEOID. Ja pärast koristamist anna palun teada, kuidas läks. Selleks palume vastata mõnele küsimusele SIIN.

Aga kui sa tahad koos koolikaaslastega võtta osa koolikampaaniast ja te tahate võita ülivinget nublu, NOËPi ja Kristel Aaslaiu ühiskontserti, vaadake täpsemaid tingimusi meie kodulehelt: www.maailmakoristus.ee/kool.

Mis veel oluline – kui plaanid pikemalt koristada, võta kaasa vesi, suupisted ja loomulikult hea tuju! 

Näeme õues!

Eesti Maailmakoristuspäeva meeskond

Leave a Comment

Sinu e-postiaadressi ei avaldata. Nõutavad väljad on tähistatud *-ga